Naam:
Wachtwoord:  
    
 
NedDate.nl
Privacy
  De Privacy bij NedDate
NedDate heeft als Datingsite de betrouwbaarheid en veiligheid hoog in het vaandel staan en wij doen er alles aan om het zoeken naar een geschikte match via NedDate zo goed en prettig mogelijk te laten verlopen. NedDate heeft het aantal privacy voorzieningen die daarbij kunnen helpen uitgebreid...


Alle profielen worden gecontroleerd
Alle nieuwe profielen worden op diverse criteria getoetst en gecontroleerd..
Email gegevens
Niemand krijgt je Email adres te zien en andere persoonlijke gegevens die je liever niet zichtbaar wilt laten zijn. Alle communicatie verloopt via NedDate en alleen NedDate mailt je automatisch op je prive Emailadres.
Anonimiteit
Je kunt volledig anoniem blijven via je schuilnaam.
Meld Misbruik
Als je vindt dat er aanstootgevende zaken op een profiel getoond worden (sexuele inhoud enz.) dan kun je dit eenvoudig melden d.m.v. het "Meld Misbruik" formulier.
Blokkeer een ander
Als een NedDater je voortdurend lastig valt en je geen mail meer wilt ontvangen van dat lid dan kun je diegene eenvoudig blokkeren door deze aan je "gebanned" lijst toe te voegen. Deze gebande gebruiker zal je profiel niet meer kunnen zien en je geen mails meer kunnen versturen.
Uitgebreide spamfilters
Uitgebreide spam filters zorgen voor een clean leden bestand zonder buitenlandse spammers.
Neem contact op met de Admin. van NedDate
Als je vindt dat een andere NedDater de regels van het goed fatsoen overtreed dan kun je contact opnemen met de Admin. van NedDate. We zullen de gemelde NedDater controleren en zonodig stappen ondernemen om verder misbruik te voorkomen.
  
 
Gebruik | FAQ's | Over Ons | Contact | Bevestigingsmail niet Ontvangen? | Wachtwoord / Login Vergeten?